Prikupljeno rekordnih 6,1 milijardi KM

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikupljeno rekordnih 6,1 milijardi KM

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH prikupila je ove godine rekordnih 6,1 milijardi KM, izjavio je direktor Uprave Miro Džakula.

Džakula je zahvalio Delegaciji EU na dosadašnjoj saradnji, posebno na donaciji dva miliona evra za modernizaciju carinskog informacionog sistema i novih projekata iz fondova IPA 2014. godine u vrijednosti od 3,1 miliona evra.

On je zahvalio i Tužilaštvu BiH na saradnji koja se u prethodnom periodu ogledala u procesuiranju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sprečavanju krivičnih djela iz domena nadležnosti UIO, kao i službeniku UIO Miljki Kutić na posebnoj požrtvovanosti i doprinosu u radu Uprave.

Povodom obilježavanja 11 godina od formiranja Uprave, danas su dodijeljena priznanja. Za poseban doprinos u ostvarenim rezultatima UIO je dodijelila svoj Grb Delegaciji EU u BiH, saopšteno je iz UIO BiH.

Za izuzetno uspješnu saradnju u prethodnom periodu dodijeljen je Grb Tužilaštvu BiH na čelu sa glavnim tužiocem Goranom Salihovićem, a za posebno isticanje i doprinos u radu Grb je dodijeljen šefu Odsjeka za carinske postupke u UIO Miljki Kutić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.