Preminuo glumac Kevin Konroj, čuven po filmu Betmen

Izvor: B92, 11.Nov.2022, 19:15

Preminuo glumac Kevin Konroj, čuven po filmu "Betmen"

Glumac Kevin Konroj koji će ostati zapamćen jer je pozajmljivao glas legendarnom Betmenu, preminuo je u 66. godini nakon što je neko vreme bolovao od nepoznate bolesti.

Kevin je stekao milione obožavalaca širom sveta devedesetih, kada je njegov prepoznatljivi glas pozajmljivao mnogim animiranim ličnostima, od kojih je najpoznatiji Betmen. Vest o njegovoj smrti potvrdila je njegova koleginica, Dajan Peršing.

"Veoma tužna vest: Naš voljeni glas Betmena Kevin Konroj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << umro je juče. On je već neko vreme bio bolestan, ali je zaista ulošio mnogo vremen a u nedostatke", napisala je ona na Fejsbuku, i dodala:

"Mnogima će nedostajati, ne samo glumačkoj ekipi, več i mnogim obožavaocima."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kevin Konroj, glumac koji je davao glas Betmenu, preminuo u 66. godini

Izvor: Danas, 11.Nov.2022

Glumac Kevin Konroj preminuo je u 66. godini nakon što je neko vreme bolovao od nepoznate bolesti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.