Preminula supruga poznatog glumca nakon teške bolesti

Izvor: B92, 07.Jul.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula supruga poznatog glumca nakon teške bolesti

Supruga britanskog glumca i bivšeg fudbalera Vinija Džounsa preminula je nakon šest godina borbe sa rakom.

Tanja Džouns preminula je u 54. godini u njihovom domu u Los Anđelesu. Iza sebe je ostavila supruga i dvoje dece.

"Tanja je preminula u miru u porodičnom domu okružena Vinijem, njihovom ćerkom i drugim članovima porodice", saopštio je menadžment glumca.

Vini je 2013. godine otkrio da i Tanja i on boluju od melanoma, najtežeg tipa raka kože. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tanja, koja je podvrgnuta hitnoj transplantaciji srca sa samo 21 godinom, već je dva puta lečena od raka grlića materice.

Vini je pronašao kvržicu ispod oka i pregled je pokazao da ima maligni melanom. Tanja je otkrila isto i protiv zloćudne bolesti borili su se zajedno.

"Tanja je već neko vreme bila bolesna. Ali poslednje dve ili tri nedelje stanje joj se jako pogoršalo", prenose britanski mediji.

Vini i Tanja venčali su se u Votfordu 1994. godine. Preselili su se u Los Anđeles kada je Vini odlučio da nastaviti karijeru u glumi.

Debitovao je 1998. godine u filmu Gaja Ričija "Dve čađave dvocevke" u kojem je glumio mafijaša.

Pojavio se i u filmovima kao što su "Snatch", "Mean Machine" i "X-Men: The Last Stand".

Na jesen je trebalo da bude deo "Celebrity X-Factora", ali se zbog tragedije koja ga je zadesila, ne očekuje da će se pojaviti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.