Poznato zbog čega je hospitalizovan bubnjar Travis Barker

Izvor: B92, 30.Jun.2022, 08:31

Poznato zbog čega je hospitalizovan bubnjar Travis Barker

Bubnjar benda"Blink-182" Travis Barker, juče je hitno, u pratnji svoje supruge Kortni Kardašijan, hospitalizovan u Los Angđelesu zbog pankreatitisa, kako pišu strani mediji.

TMZ navodi da lekari veruju da je to izazvala kolonoskopija. Izvori bliski porodici kažu da je muzičar nedavno prošao kroz tu proceduru.

"Travis je bio bolestan i imao je intenzivne bolove u stomaku i to je zaista zabrinjavalo njega i Kortni", rekao je izvor za "Entertainment Tonight". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Barkerove obožavaoce zabrinula je njegova poslednja objava na Tviteru u kojoj je kratko napisao: "Bože, spasi me." Inače, "God Save Me" je i naslov pesme s nedavno objavljenog albuma Mašin Gan Kelija koji je Barker producirao.

Pesma, koju je Barker napisao, delimično govori o zavisnosti od droge, oporavku, mentalnoj neravnoteži i slavi. Bubnjar je hospitalizovan 2018. zbog krvnih ugrušaka u rukama. Takođe je pretrpeo stafilokoknu infekciju i celulitis, bakterijsku infekciju koja može da izazove otok, upalu i bol.

Avionska nesreća 2008. godine ostavila je Barkera sa opekotinama trećeg stepena na većini delova tela. U nesreći je poginulo šest osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.