Poznati reper ponovo optužen za zlostavljanje

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 13:10

Poznati reper ponovo optužen za zlostavljanje

Paf Didi ponovo je optužen za seksualno zlostavljanje, ovogg puta od strane producenta ploča koji je radio sa njim.

Naime, do 26. februara, na protiv Didija bile su podignute četiri različite tužbe za seksualno zlostavljanje, uznemiravanje, silovanje i više različitih tužbi protiv njega. Sada je tužbu podigao i peti tužila, navode strani mediji.

U pitanju je Rodni Džons, poznatiji kao Lil Rod. I on je optužio Paf Didija zbog seksualnog napada i uznemiravanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za koje tvrdi da se dešavalo od septembra 2022. do novembra 2023. godine.

Prema sudskim dokumentima u koje je imao uvid People, Rodni Džons je "bio je svedok, iskusio je i izdržao mnoge stvari koje su prevazišle njegovu ulogu producenta na albumu Love".

U tužbi se navod sledeće:

"Za vreme svog života sa gospodinom Kombsom, gospodin Džons je bio žrtva stalnog neželjenog i neovlašćenog pipanja i dodirivanja njegovog anusa od strane gospodina Kombsa."

Rodni je izjavio da mu je bilo neprijatno kada je Didi "šetao okolo go i tuširao se u kabini od providnog stakla", dok su njih dvojica živeli zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.