Posle tri operacije karcinoma Nada je pokazala da uvek ima nade VIDEO

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle tri operacije karcinoma Nada je pokazala da uvek ima nade VIDEO

Da joj je neko, pre dve godine, kada je u bolničkom krevetu ležala u neizdrživim bolovim, rekao da će danas biti živa, teško da bi u to poverovala.

A ona danas, ne samo da je živa, već pomaže drugima da se tako osećaju. Nada Trajkovski iz Pančeva je imala tri operacije karcinoma grla.

"Tu se negde preslišavate i opraštate sa životom i želite da živite, a ne možete ništa... Jako teško. Donela sam odluku - ili ćeš da živiš, da se otmeš toj ivici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili završi, nemoj nikoga da mučiš. I tu sam se ja otisnula na drugu stranu", priča ona.

Nada je uspela da pobedi sve crne prognoze. Danas volontira kao trener i u stanju je da satima masira druge snagom jednog muškarca. Ona je, prosto, žena od čelika.

Opširniju priču o Nada Trajkovski pogledajte u prilogu Prve televizije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.