Pop pevačica pronađena mrtva u Dunavu VIDEO

Izvor: B92, 19.Dec.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop pevačica pronađena mrtva u Dunavu VIDEO

Rumunsko-kanadska pevačica Anka Pop pronađena je mrtva nakon što je njen automobil misteriozno završio u Dunavu u jugozapadnoj Rumuniji.

Služba Hitne pomoći identifikovala je pevačicu nakon što su ronioci izvlačili njeno telo iz vode u ponedeljak uveče.

Policija je u utorak saopštila da istražuje smrt pevačice, navodi Foks njuz. Njih je pozvala 34-godišnja sestra pevačice jer nije mogla da uđe u porodičnu kuću u nedelju uveče.

Anca Pop pobegla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iz komunističke Rumunije sa svojom porodicom 1987. godine, prešla je Dunav u tadašnju Jugoslaviju, gde je bila izbeglica. Nekoliko meseci kasnije, emigrirali su u Kanadu.

Posle sloma komunizma, vratila se u domovinu. Ove godine uzburkala je duhove tamošnje javnosti jer je saopštila da je u istopolnoj vezi, u društvu koje zna da bude netolerantno prema homoseksualnosti.

Njen muzički stil bio je svojevrstan spoj balkanskih zvukova i mejnstrim popa.

Sarađivala je, između ostalih, i sa Goranom Bregovićem, bivšim frontmenom Bijelog dugmeta, na njegovom albumu "Champagne for Gypsies", ali i u još nekoliko navrata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pop pjevačica pronađena mrtva u Dunavu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2018

Rumunsko-kanadska pjevačica Anca Pop pronađena je mrtva nakon što je njen automobil misteriozno završio u Dunavu u jugozapadnoj Rumuniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.