Policajci došli zbog glasne muzike, dame mislile da su striperi

Izvor: B92, 20.Jul.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci došli zbog glasne muzike, dame mislile da su striperi

Kada su dva policajca u nedelju uveče pokucala na vrata kuće u kojoj je jedna dama slavila 50. rođendan, nisu ni sanjali da će biti pomešani sa striperima.

Policajci su nekoliko puta pokušali da objasne da je reč o nesporazumu, ali ih je u tome omelo desetak starijih dama koje su ih okružile i počele da ih grle i fotografišu, prenosi Independent.

Dame su naročito postale entuzijastične kada je jedan od policajaca zatražio broj telefona slavljenice, iako je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reč o standardnoj policijskoj proceduri.

Dame su konačno shvatile da su napravile veliku grešku kada su nedaleko od kuće ugledale policijski auto.

Istog trenutka su smanjile muziku, a policajci su odlučili da ‘zaborave’ na ceo događaj i poželeli slavljenici srećan rođendan.

Incident se dogodio u Beondorfu u jugozapadnoj Nemačkoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajci došli zbog muzike, žene mislile da su striperi

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2016

Kada su dvojica policajaca pre nekoliko dana pokucala na vrata kuće u kojoj je jedna dama slavila 50. rođendan, nisu ni sanjali da će biti pomešani sa striperima...Policajci su nekoliko puta pokušali da objasne da je reč o nesporazumu, ali ih je u tome omelo desetak dobrodržećih dama koje su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Policajci došli zbog glasne muzike, dame mislile da su striperi

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2016

BEONDORF- Kada su dva policajca u nedjelju uveče pokucala na vrata kuće u kojoj je jedna dama slavila 50. rođendan, nisu ni sanjali da će biti pomješani sa striperima...Policajci su nekoliko puta pokušali da objasne da je riječ o nesporazumu, ali ih je u tome omelo desetak starijih dama koje su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.