Izvor: Domino Magazin, 22.Jul.2020, 08:13

Polarni medvedi će nestati zbog zagrevanja Arktika

Vreme pandemije covid 19 okupiralo je svu našu pažnju. Dešavanja oko nas kao da smo malo zanemarili. Ali naučnici se bave istraživanjima i ne posustaju. Tako je ovih dana objavljeno da će zbog klimatskih promena polarnim medvedima nedostajati hrane. Zbog toga se predviđa da bi mogli da izumru do kraja veka. Zbog topljenja leda i […] The post Polarni medvedi će nestati zbog zagrevanja Arktika appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Planiranje u vreme pandemije – Teško ali potrebno

Izvor: Domino Magazin, 22.Jul.2020

Teško da se može sa sigurnošću tvrditi šta će se desiti u narednim danima. Pandemija covid 19 donosi pravila i utvrđuje dešavanja u našim životima. Ali ne mora da bude baš loše. Moramo se izboriti sa osećajem izgubljenosti i kao da ne kontrolišemo više svoj život, boriti se protiv anksioznosti...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.