Pobegnite iz grada: Tri mesta u Srbiji idealna za vikend u dvoje (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobegnite iz grada: Tri mesta u Srbiji idealna za vikend u dvoje (FOTO)

Modernom čoveku često je potrebno da se skloni od gradske vreve

Koliko god da volimo grad i mogućnosti koje nam pruža, ponekad nam je svima potrebno da pobegnemo od gradske vreve i odmorimo u prirodi. Zavirite u najlepše delove Srbije, idealne za dvodnevni odmor u dvoje!

Odmor pod vedrim nebom: Pet idealnih mesta za kampovanje u Srbiji (FOTO)

 Palićko jezeroFOTO: WikimediaNa samo 10 kilometara od Subotice, jedno od najlepših >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jezera naše  zemlje, predstavlja idealno mesto za vikend odmor. Pored mnoštva apartmana i  hotela, ovo mesto bogato je i raznim sadržajima koji će čak i najveće avanturiste moći da zabavi. Ukoliko na ovo jezero dolazite sa namerom da uživate u prirodnim lepotama, onda nećete pogrešiti. Pored toga, ovde se nalazi i zoo-vrt, koji je dodatna atrakcija za sve koji se odluče za ovu destinaciju.

Blago naše zemlje: Predstavljamo vam pet najlepših klisura u Srbiji (FOTO)

 ZlatiborFOTO: WikimediaNajposećenija planina u Srbiji, nalazi se na 230-om kilometru od Beograda, a predstavlja idealnu destinaciju za sve koji planiraju mini odmor. Možete otputovati u svojoj režiji ili preko agencije, a dobar provod kao i odmor su zagarantovani. Savet: Ukoliko putujete sa "ograničenim" budžetom, pitajte lokalno stanovništvo  za preporuku nekog mesta gde se možete lepo provesti za "male pare".

Pored toga, možete napraviti i jednodnevni izlet do Sirogojna ili Drvengrada.

Sokobanja

Pored brojnih benefita za zdravlje Sokobanja vam nudi bogatu kulturu i brojne znamenitosti. Kako se banja nalazi na nekih 400 metara nadmorske visine, svež vazduh, lekovite vode, ali i mnoge aktrakcije učiniće vaše vreme provedeno na ovom mestu nezaboravnim.

FOTO: Wikimedia

Sokobanja je idealna za ljubitelje sve popularnijeg "velnes" turizma, etno kuhinje, a tokom letnjih meseci možete se zabaviti i u akva parku.

Magija, mistika, netaknuta priroda i arheološka nalazišta: Upoznajte sve čari Istočne Srbije

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.