Ples je na filmu strašniji od seksa

Izvor: B92, 24.Dec.2012, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ples je na filmu strašniji od seksa

„Scene plesa bila su za mene mnogo strašnije nego bilo koja scena seksa“, izjavila je glumica Kristen Stjuart koja ovih dana promoviše film “On The Road” čija je premijera održana 21. decembra.

U opširnom intervjuu za „Indiwire“ dvadesetdvogodišnja glumica govorila je o novom filmu kojim je odušveljena, ali koji joj je zadao i brojne probleme. Uprokos tome što su mediji ranije film najavili kao prvi u kojem se glumica pojavljuje naga, Stjuart tvrdi da je ova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << adaptacija istoimenog romana Džeka Kerueka veoma dobra.

„Bila sam očarana filmom, gledala sam ga tri puta, što je za mene neobično“, izjavila je Stjuart.

Upitana za scene seksa, glumica je odgovorila kako joj one nisu predstavljale nikakav problem, za razliku od scena plesa, prenosi „Jutarnji list“.

„Scene plesa bila su za mene mnogo strašnije nego bilo koja scena seksa. Bila sam potpuno ukočena“, kazala je zvezda koja se proslavila ulogom u serijalu „Sumrak saga“. Na pitanje zar joj nije bilo neobično gledati sebe na velikom platnu tokom intimnih scena, odgovorila je:

„Tu i nije bilo reči o pravom seksu, bio je to privid... Da budem iskrena, mislim da, ako se izdvoje golišave scene, postaje smešno gledati se dok glumiš da vodiš ljubav. Ali, gledano u kontekstu filma, to prolazi.“

Stjuart u filmu tumači lik šesnaestogodišnje devojke Marlou, dok njenog supruga igra Garet Hedland. Režiser filma je Brazilac Valter Saleš, autor filma „Dnevnik jednog motocikliste", a nakon brojnih festivala film je konačno stigao u američke bioskope.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.