Pila je četiri litra vode dnevno i poboljšala seksualni život

Izvor: B92, 16.Jun.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pila je četiri litra vode dnevno i poboljšala seksualni život

Šefali Sud je rešila da pije svakog dana četiri i po litra vode. Nakon deset dana uočila je određene promene, koje je potom rešila da otkrije za portal "Tajms of India".

"Da li ljudi piju dovoljno vode? Većina ne. Nakon što sam srela ajuverdskog stručnjaka koji mi je rekao da imam pitta dosha, u prevodu visoku toplotu u telu i da nisam dovoljno hidrirana, rešila sam da počnem da merim količinu vode koju unosim. I za samo sedam dana promene su bile vidljive", započinje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju priču Šefali.

Količina vode

"Ako niste znali, svaka osoba bi trebalo da pije litar vode na svakih 15 kilograma težine. S obrzirom da imam 65 kilograma to je značilo da treba da konzumiram 4,3 litra vode svakog dana. Odlučila sam da ne pijem manje od 4,5 litra. Otrpilike sam uzimala 2,5 litra pre ručka i dva nakon glavnog obroka".

Kada je reč o promenama, ova žena kaže da je njeno telo postalo jače imala je sve više energije.

"Osećala sam se lakše, uprkos činjenici da sam unosila dosta vode. Moje telo je bilo sve aktivnije i energičnije. Postepeno, imala sam potrebu za još većim unosom vode. Samo na početku osećala sam se kao da sam sebe prisiljavala da pijem, ali u roku od jednog ili dva dana, moja usta bi sušila."

Ona ističe da je mokraća bila prozirna, a s obzirom na veliki unos tečnosti morala je stalno da posećuje toalet – jednom na svaki sat, a posebno ujutru. Ipak, ono što ju je najviše iznenadilo je način na koji je konzumacija vode uticala na njen seksualni život.

"Osetila sam kako se moj seksualni nagon povećava. Nisam sigurna je li to bilo zbog stalne potrebe za mokrenjem što je stvaralo pritisak na moje genitalije ili zbog više energije, ali tu sam osetila veliku promenu", kaže ona.

Osim toga, koža joj se poboljšala, a probava ubrzala, što je uticalo na njen izgled.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.