Peni (ipak) nije samo prirodno lepa

Izvor: B92, 04.Apr.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peni (ipak) nije samo prirodno lepa

Zvezda serije "The Big Bang Theory", Kejli Kuoko, priznala je da je u prošlosti otišla na plastičnu operaciju.

Glumica je u intervjuu za Kozmo otkrila da je pre deset godina povećala grudi. "To je bila najbolja odluka koju sam donela u životu", rekla je Kejli.

Dve godine pre svoje operacije otkrila je kako razmišlja o plastičnoj hirurgiji.

"Imam samo 16 godina, ali razumem zašto toliko mnogo zvezda želi da promeni svoj izgled", rekla je tada Kejli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za "Entertainment Tonight" i ubrzo i sama promenila svoj izgled.

Ekipa iz Kozma pohvalila je njenu odluku da otvoreno priča o svojoj operaciji. "Ne samo da je iskrena o svim lepim stvarima koje voli u svom životu, otvorena je i iskrena o stvarima koje je želela da promeni", rekla je njihova urednica mode Aja Kanai.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.