Izvor: Domino Magazin, 01.Mar.2021, 10:21

Patike za proleće 2021 – Vraćaju se modeli koje mnogi vole

Patike za proleće 2021 će biti sasvim drugačije i vraćaju se modeli koje mnogi vole, pogotovo u Srbiji i ovim naših krajevima. Da biste shvatili o čemu pričamo potebno je da se vratimo skoro 20 godina unazad. Recimo u 2004. godinu kada je Schumacher osvojio titulu za Ferrari u Formuli 1 cirkusu. Srbija se nadala […] The post Patike za proleće 2021 – Vraćaju se modeli koje mnogi vole appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Nike ZoomX VaporFly NEXT% 2 za sezonu 2021 – Nova verzija najbržih patika

Izvor: Domino Magazin, 02.Mar.2021, 10:02

Nike ZoomX VaporFly NEXT% 2 patike stižu za sezonu 2021. U pitanju je nova, unapređena verzija najbržih patika na svetu ikada napravljenih. Iako Nike nema problem da sasvim zameni dizajn i rešenja kod popularnih modela, ovoga puta su manja unapređenja u pitanju. Što je i logično, pošto nije lako...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.