PROVALIĆE TE, ALI “JUČE”: Kako da pametno isfoliraš orgazam!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVALIĆE TE, ALI “JUČE”: Kako da pametno isfoliraš orgazam!

Dok se neke žene hvale da ga uvek dostižu, one koje su u većini kažu da im to predstavlja veliki problem, pa se rešavaju na malo glumatanja. Da biste ga isfolirali pametno, poslušajte ove savete, čisto da bi se partner osećao dobro. Mada, nemojte da vam pređe u naviku.

1. Kaži mu nešto "prljavo" seksi

Svaki muškarac želi da čuje koliko je dobar u krevetu, koliko doobr ume da te ljubi, mazi... Reci mu nešto prljavo na uvce, pa iako nisi ni blizu orgazma, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << to će ga dodatno uzbuditi, pa neće ni primetiti da je orgazam kod tebe izostao.

2. Ne vrišti - provaliće te!

O.K. Gledala si porno filmove i tamo je obavezno dranje pri postizanju orgazma. Neeeeee! Ne budi smešna. Daj mu nagoveštaj, ispusti tihi zvuk, promeškolji se. Valjda ti je cilj da ga ne uvrediš. Ali, nemoj da ti to pređe u naviku. Uredu je da ne uvrediš partnera, ali mu slobodno možeš pokazati put koji vodi do tvog zadvoljstva.

3. Ako foliraš - foliraj kako treba!

Znači, da rezimiramo: vrištanje- zabranjeno; ali ono što je dozvoljeno je da ga gricneš za rame, uvce, stisneš malo jače za ruku, dahtanje je obavezno, ali nemoj da preteruješ da ne bi ispala smešna...

Opet napominjemo - ne dozvoli da ti foliranje pređe u naviku, time nećeš ništa postići. Njega ćeš učiniti srećnim, ali zato ti nećeš iskusiti ni "Z" od zadovoljstva.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.