POHOTNA PROFESORKA imala seksa sa učenikom STOJEĆI, a onda je ON... (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 20.Maj.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POHOTNA PROFESORKA imala seksa sa učenikom STOJEĆI, a onda je ON... (VIDEO)

Profesorka je izjavila da je učenik njoj laskao i da je zavodio, kao i da su njegovi poljupci u učionici rezultirali seksualnim odnosom

Profesorka Dženifer Kasvel (29) je optužena za silovanje učenika (15), a sada optužuje žrtvu za nezakonitu vezu njih dvoje. Ona tvrdi da je njegovo konstantno laskanje i naklonost prema njoj dovelo do seksualnog odnosa.

POHOTNA PROFESORKA SE KAJE: Žao mi je što sam obljubila učenika (15)!

Dženifer je istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da su seksualni čin imali stojeći u njenoj učionici. Profesorka se suočava sa zatvorskom kaznom za drugostepeno silovanje učenika osmog razreda iz Oklahome.

U prvom svom intervjuu ona je sugerisala da je dečakova upornost dovela do seksa u ovom razredu u aprilu prošle godine.

– Ušao je, ja sam radila na nekim predmetima, on mi je prilazio sve više, a ja sam se trudila da se sklonim u neki drugi deo prostorije. Međutim, on je samo prišao i poljubio me. Tako je sve počelo – rekla je ona u emisiji Dr Fila.

Proveli su oko 2 sata u ovoj učionici a sam seksualni čin je trajao oko 15 minuta, dok su bili prislonjeni na školskim klupama.

– Govorila sam mu ‘ne, ti znaš da ne smemo ovo da uradimo, ne, ne, ne’. Nije me prisilio, mogla sam jednostavno da izađem iz učionice, ali nisam. Znala sam da je pogrešno, ali nisam ništa učinila povodom toga – dodala je ona.

- Nisam seksualni prestupnik. Nisam opasnost ili pretnja za bilo koga. To će ostati zauvek i ja ću ovo plaćati do kraja života, ali ja nisam ništa uradila na silu, ja nisam silovatelj – istakla je.



Nadlanu / izvor: telegraf, dailymail.co.uk

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

OSUĐENA ZA SILOVANJE MALOLETNIKA Nisam seksualni predator, učenik me je zaveo

Izvor: Blic, 20.Maj.2015

Učiteljica Dženifer Kasvel, koja je osuđena za silovanje maloletnog učenika (15), tvrdi da je on nju zaveo...- Nisam silovatelj. Učenik je mene zaveo. Sve se to dogodilo jer sam bila nesrećna u braku. Moj suprug mi za deset godina braka nikada nije udelio kompliment - rekla je učiteljica Dženifer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.