Ovih 10 stvari će vam reći devojka koja ne želi da spava s vama

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih 10 stvari će vam reći devojka koja ne želi da spava s vama

Bilo da se radi o braku, vezi ili nečem novom, postoje trenuci kada jedna osoba nije raspoložena za intimno druženje s drugom osobom. Da li je to radi umora ili nečeg drugog, nekada je dobro čitati znakove koje vam partnerka šalje.

10. “Imam menstruaciju”

Najčešća rečenica koja ne ostavlja mesta pregovorima. Uvek se najlakše izvuči na majku prirodu jer nema većeg prokletstva od onog kojeg nosimo od rođenja.

9. “Ne osećam se dobro” >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<

Ova rečenica već ostavlja mesta sumnji. Moguće je da joj je stvarno loše, ali druga mogućnost je da stvarno želi da se odmakne od vas, čekajte samo da doda - imam menstruaciju.

8. “Prijateljica spava kod mene”

Nema boljeg od fizičkog dokaza kako bi vas se rešila.

7. “Umorna sam”

Rečenica koju će najčešće čuti muškarci koji su u vezi i oženjeni. Verovatno su nešto krivi i na njima je da shvate gde su pogrešili. Znamo, nemoguća misija.

6. “Kladim se da to kažeš svakoj devojci”

U vama vidi osobu koja je već bila s dosta djevojaka i zbog toga je malo nesigurna. Dokažite da vam je stalo do nje i podarite joj svu pažnju.

5. “Da te barem poznajem bolje”

Rečenica koja govori kako nije za brze izlete u nepoznato. Obično će se i dalje zabavljati s devojka i nakon bureka produžiti sama kući. Sretna što s njom nema čudaka.

4. “Ne koristim pilule”

Nakon što je slušala priče tvojih avantura po Amsterdamu, teško da ti veruje i jedino kondom dolazi u obzir. Ako i to.

3. “Soba mi je u neredu”

Ako je spremanje sobe važnija stvar od druženja s tobom, sve je jasno.

2. “Ne osećam se seksi”

Nakon celog dana na poslu, sigurno nije raspoložena za druženje s tobom, a kamoli za skidanje odeće u tvojoj prisutnosti.

1. “Večeras ne želim seks s tobom”

Nema te količine vina kojeg bi popila da spava s tobom. Direktno i u glavu. 

Izvor: macho.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.