Ovakvu haljinu ne može svako da nosi – ona može FOTO

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 13:13

Ovakvu haljinu ne može svako da nosi – ona može FOTO

Bombastično izdanje atraktivne plavuše kojim je privukla svu moguću pažnju.

Britanska glumica i rijaliti zvezda Amber Tarner pokazala je sve svoje adute u novoj odevnoj kombinaciji koju je samouvereno i hrabro iznela.

U providnoj uskoj haljini u boji kože, prepunoj svetlucavih detalja koja otkriva njen savršeno ravan stomak i zavidne trbušnjake, ali ističe i bujno poprsje, privukla je svu moguću pažnju.

Haljina je pripijena uz njeno izvajano telo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a donji veš se ovog puta nije čak ni nazirao.

Atraktivna plavuša je smelu kombinaciju ukombinovala sa bež sandalama i torbicom u istoj boji, a kosu je skupila u nizak rep, te jačom šminkom upotpunila celokupan izgled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.