Ovako izgleda orman Marka Zakerberga (FOTO)

Izvor: B92, 26.Jan.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda orman Marka Zakerberga (FOTO)

Mark Zakerberg konačno je spreman da se vrati radnim obavezama, nakon odsustva koje je imao zbog rođenja ćerke Maks.

U međuvremenu je objavio mnogo fotografija svoje bebe, a sada je sa svojim prijateljima na Fejsbuku (prati ga više od 48,5 miliona ljudi) podelio i fotografiju svog ormana.

Budući da je odavno poznato da se Zakerberg ne zamara odabirom odevnih kombinacija i da se uglavnom može videti u sivoj majici ili duksu, on je šaljivo prokomentarisao: “Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan na poslu posle odsustva. Šta da obučem?”

Inače, on je već jednom objasnio zašto uvek nosi istu majicu.

“Želim da raščistim svoj život i učinim ga jednostavnijim tako što ću smanjiti broj odluka koje treba svakodnevno da donosim i posvetim se tome kako da što bolje služim ovoj zajednici”, rekao je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) OTVORIO VRATA SVOG ORMARA: Posavetujte Marka Zukerberga šta da obuče za posao

Izvor: Kurir, 26.Jan.2016

Nakon dva meseca porodiljskog odmora, Mark Zukerberg spreman je da se vrati na posao. A iako je proteklih dana vreme provodio s ćerkom Maks, sada mora da se vrati obavezama, a na svom profilu na Fejsbuku je ovom prilikom od korisnika zatažio savet...First day back after paternity leave. What should...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.