Ova žena želi da ima najveću zadnjicu (ali stvarno) FOTO

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 19:35

Ova žena želi da ima najveću zadnjicu (ali stvarno) FOTO

Bodibilderka Vanesa Atajds ima posebnu misiju.

Vanesa Atajds (35) želi da postane žena sa najvećom prirodnom zadnjicom, pa zbog toga svakog dana ustaje u 4 ujutro i odlazi u teretanu. Vežbama kao što su čučnjevi cilja na gluteus, a fokusirana je i na noge.

Ova Brazilka, takođe, jede šest obroka dnevno koji su puni proteina, kako bi izgradila mišiće.

"Moja ishrana je posebno planirana kako bi mi porasla zadnjica. Jedem puno belanaca i mesa. Kad pojedem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan obrok, već planiram sledeći", izjavila je Vanesa čiji je cilj da dostigne obim zadnjice od 130 centimetara.

"Trenutno sam na 126 centimetara. Naporno radim da ostvarim svoj cilj. Počela sam sa 24 godine. Svakodnevno sam vežbala i postala zavisna od toga. Uživam u pažnji koju privlačim i oblinama kojima se ponosim", dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.