Ova takmičarka je napustila MasterChef: Evo ko je ušao u TOP 10

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 23:10

Ova takmičarka je napustila "MasterChef": Evo ko je ušao u TOP 10

U 16. Epizodi “MasterChef Srbija”, takmičari plavog tima su imali zadatak da prave azijske specijalitete!

Vesna, Nenad, Martin, Teodora i MIlana su bili za svojim kuhinjskim stanicama, kada im je Tanja, vođa pobedničkog tima iz prethodne epizode, dodelila pet različitih namirnica od kojih će praviti svoj specijalitet.

Vesna je dobila kozice, Nenad šitake pečurke, Martin svinjetinu, Teodora junetinu i Milana tofu.

Tanja nije mogla više da “zameša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čorbu”, komentarisali su svi sa balkona, pošto su se pojedini takmičari prvi put susreli sa određenim namirnicama.

Nenad, veliki ljubitelj mesa, prvi put je spremao šitake pečurke, što se i primetilo. Teodora takođe nije ljubitelj junetine, pa se jedva izborila sa svojim azijskim specijalitetom. Jedina koja je bila na “svom terenu” ove večeri bila je Vesna, koja je vrlo brzo otišla na balkon.

U poslednjem eliminacionom izazovu ostale su Milana i Teodora, koje su imale zadatak da prave kapeleti, I nakon glasanja MasterChef sudija, Teodora je postala šesti eliminisani takmičar, koja je u 16. epizodi napustila šou.

U TOP 10 takmičara spadaju: Ivana, Anamaria, Milica, Vesna, Tanja, Martin, Nemanja, Nenad, Gordana i Milana. Oni nastavljaju takmičenje i borbu za titulu prvog srpskog MasterChefa i novčanu nagradu od 50.000 evra!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.