Otkriveno od čega je umrla Tina Tarner

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 19:14

Otkriveno od čega je umrla Tina Tarner

Tina Tarner je umrla prirodnom smrću u svom domu u Švajcarskoj.

Legendarna pevačica preminula je u 83. godini u Kisnahu kod Ciriha posle duge, neutvrđene bolesti. Ranije se borila sa rakom creva i patila od visokog krvnog pritiska više od četiri decenije.

Njeni predstavnici su za DailyMail.com potvrdili da je kraljica rokenrola umrla prirodnom smrću. Tužnu vest o njenoj smrti objavili su 24. maja, rekavši:

"Sa njom svet gubi muzičku legendu i uzora."
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nakon njene smrti, Tarnerini memoari su se ponovo pojavili - gde je priznala da je jednom razmišljala o asistiranom samoubistvu 2016. pre nego što joj je njen suprug Ervin Bah nesebično donirao svoj bubreg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otkriven uzrok smrti Tine Tarner

Izvor: Danas, 25.Maj.2023

  Tina Tarner preminula je u 84. godini života. Muzička diva umrla je u svom domu u Švajcarskoj posle duge bolesti, a njeni predstavnici su potvrdili da je kraljica rokenrola umrla prirodnom smrću, prenosi „Dailymail“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.