Oglasio se Indonežanin koji je oduševio bivše Jugoslovene

Izvor: B92, 01.Jul.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Indonežanin koji je oduševio bivše Jugoslovene

Njegovo ime je Tito Bosna i novinar je iz Indonezije, a upravo njegovo ime, poslednjih dana privuklo je pažnju medija u republikama bivše Jugoslavije.

Mnogi su se pitali da li je ime dobio po Josipuz Brozu Titu. Sada se i on oglasio kako bi objasnio kako je zapravo dobio ovo ime.

"Zdravo, moje ime je Tito Bosna. U poslednjih nekoliko dana, identitet mog imena privukao je veliku pažnju medija u Bosni i Hercegovini. Moj otac, koji mi je dao ime, je veliki obožavatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Josipa Broza Tita. Dao mi je ime u nadi da će tako dati optimizam Bosni i Hercegovini, koja je jednom doživela građanski rat u Jugoslaviji, zemlji u kojoj je Tito nekad služio kao premijer, a potom i kao predsednik", napisao je on na Tviteru, te dodao:

"To je moje pojašnjenje građanima i medijima u Bosni i Hercegovini koji su došli da me direktno pitaju o mom imenu. Hvala vam puno, moje čestitke i poštovanje voljenim građanima Bosne i Hercegovine", poručio je novinar koji radi za CNBC Indonezija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.