Oglasila se Snežana Divac

Izvor: B92, 17.Feb.2022, 17:27

Oglasila se Snežana Divac

Petra Divac, ćerka Vlada i Snežane Divac, našla se u centru skandala zbog fudbalera Niše Saveljića, koji joj je slao poruke. Ona je obelodanila da je prepiska sa njim nastala na leto 2020. godine, a malo posle toga na društvenim mrežama pisala je svoje misli.

Petra je sinoć otkrila šta se desilo u restoranu bivšeg košarkaša Dejana Bodiroge i do kakvog je incidenta došlo sa Nišom Saveljićem.

Saga se nastavlja; Petra Divac: "Zvao me je njegov sin"
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su dozivele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja", navela je između ostalog Petra.

Sada se ponovo oglasila njena majka Snežana Divac na svom profilu na Tviteru.

Oglasila se Petra Divac: "Imam traumu za ceo život"

"Ne samo žene, nego i svi muškarci, koji se ne slažu sa bilo kojom vrstom seksualnog nasilja, treba da stanu uz žene. I glasno i jasno. Mnogo mi je žao, ali mnoge moje drugarice, tek u ovim godinama, imaju hrabrosti da pričaju šta im se desilo. Ali još uvek tiho", napisala je ona.

Podsetimo, Petrin otac Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge. Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Sin Niše Saveljića podržao oca uprkos svemu: "Ko si ti, nije na drugima da odlučuju"

Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku, te je obavestila oca šta se desilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.