Odustala sam od golfa samo da mogu da pokazujem dekolte

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 11:57

"Odustala sam od golfa samo da mogu da pokazujem dekolte"

Amerikanka hrvatskog porekla i poznata golferka Pejdž Spiranac (29) progašena je za najatraktivniju ženu sveta prema magazinu Maksim. Njena pojava pleni pažnjom, ali Pejdž je uspešna i na drugim poljima.

Pejdž je sa profesionalnom karijerom završila 2016. godine, a do sada je zaradila preko tri miliona funti. Često je bila na na meti oštrih kritika i zbog svog izgleda odnosno, kako su neki govorili, neprimerenog stila odevanja za sportski teren:

"Odbila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i posao profesionalne golferice, a sve u korist toga da sada pokazujem svoj dekolte", nasmijala se govoreći o poslu kojim se bavi.

Nastavila je da promoviše ovaj sport, postala je zaštitno lice golferskog kluba nakon što je potpisala za Parsons Xtreme Golf, zaštitno lice je PointsBeta, a reklamira i satove Philipa Steina.

Takođe, ima i svoj podkast Playing-A-Round.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.