Odobreni čarter letovi za dva turska avio prevoznika

Izvor: Radio 021, 05.Jun.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odobreni čarter letovi za dva turska avio prevoznika

Direktorat civilnog vazduhoplovstva odobrio je turskim avio prevoznicima Korendon erlajns i Bora džet čarter letove sa Srbijom.

To su prva dva avio prevoznika koji su dobili odobrenje od Direktorata u skladu sa novim izmenama i dopunama Zakona o vazdušnom saobraćaju. Turski Bora džet biće angažovan za prevoz turskih turista u Beograd u cilju obilazaka znamenitosti Srbije i to će biti prvi strani avio prevoznik koji će organizovano dovoziti strane turiste u našu zemlju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Direktorat je ranije odobrio turskom avio prevozniku Turkiš erlajnz čarter letove za celu ovogodišnju letnju sezonu.

Takođe, Direktorat je do sada izdao odobrenja za letove šest stranih avio prevoznika za čarter letove sa Srbijom -Corendon Airlines iz Turske na liniji Antalija-Beograd-Antalija, Bora džet na liniji Istanbul- Beograd- Istanbul, Turkish Airlines za liniju Antalija-Beograd-Antalija , Aegean Airlines iz Grčke za linije Heraklion-Beograd-Heraklion, Rodos-Beograd-Rodos i Krf-Beograd-Krf, Tunis Air- iz Tunisa za liniju Monastir-Beograd-Monastir i Nouvel Air koji je naknadno otkazao sve odobrene letove.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.