Odbio da izađe na slobodu, pa opet uhapšen

Izvor: Domino Magazin, 26.Jul.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio da izađe na slobodu, pa opet uhapšen

Nije hteo da napusti zatvor jer nije imao prevoz do motela

Čovek koji  je pušten iz zatvora u Severnoj Karolini, ponovo je uhapšen jer je odbio da napusti zatvor nakon što vlasti nisu htele da mu omoguće prevoz do motela.

Rodni Dvejn  Valentajn  (37) je pušten iz okružnog zatvore Rokingem nakon 2 meseca koje je proveo iza rešetki.  Policija tvrdi da ih je pitao za prevoz do lokalnog motela, ali su ga oni odbili.

Potom su ga optužili za prekršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << drugog stepena kada je odbio da napusti zatvor tog

dana!

Kaucija je 500 dolara, a obavezan je da se pojavi na sudu 9. avgusta.  Još uvek nije jasno da li ima advokata.

Photo: Flickr

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Ponovo iza rešetaka jer nije htio iz zatvora

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Jul.2012

Rodney Dwayne Valentine ponovo je završio iza rešetaka okružnog zatvora u Rockinghamu jer ga nije želio napustiti. 37-godišnjak je najprije završio u zatvoru jer je oštetio privatnu imovinu, ali u subotu u osam ujutro stekao je pravo izaći na slobodu nakon dva mjeseca kazne. U jedan sat popodne...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.