Od slomljenih saksija napravite raj za cveće!

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2014, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od slomljenih saksija napravite raj za cveće!

Polomila vam se velika keramička saksija? Ne očajavajte! Od polomljenih delova napravite raj u kome će vaše cveće uživati više do sada, a vama komšije zavideti na kreativnosti!

U svetu već postaje trenda da se velike baštenske saksije u kojima gajite svoje omiljeno cveće namerno polome, toliko da se slomljeni delići iskoriste na kreativan način.

Bilo kao stepenice ili ogradica dvorica kojeg ćete staviti unutar, tek da vernije dočara prikaz iz bajke. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Mi vam nudimo nekoliko predloga kako da omogućite vašem cveću da neometano raste u neuporedivo lepšem okruženju nego što je klasična, nepolomljena saksija.

Izvor: infojardin.com
Autor: G.M.
The post Od slomljenih saksija napravite raj za cveće! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.