Od glume do vlasnice prodavnice slatkiša: Gde je sada Hurem iz Sulejmana FOTO

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 10:09

Od glume do vlasnice prodavnice slatkiša: Gde je sada Hurem iz "Sulejmana" FOTO

Godinama se mučite da postanete uspešni u nekoj javnoj profesiji, a onda vam se desi da niste istinski zadovoljni i promenite poziv.

Upravo to se desilo sa čuvenom glumicom Merjem Uzerli, koja je tumačila lik Hurem u čuvenoj turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni".

Ova turska glumica nemačkog porekla promenila je profesiju, iako je već uveliko iskusila svetsku popularnost.

Merjem je pokrenula svoj biznis koji nema veze sa glumom i u Berlinu 2020. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvorila "Nosh Nosh", prodavnicu zdravih slatkiša. Jedva je čekala da uplovi u preduzetničke vode, jer su njeni proizvodi isključivo veganski, a u ponudi ima zdrave školadice, bombone i džemove.

"Reč je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja. Počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom. Ja i moji prijatelji smo kreirali ovo mesto u kom želimo da se osećate kao kod kuće, dok uživate u slatkišima najboljeg kvaliteta. U ponudi su veganske čokoladice, džemovi, "kakao na kašiku", maslinovo ulje, sladoledi, kafa, čaj i još mnogo toga", objasnila je svojevremeno glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.