Od Bele kuće do Harvarda, od mašnica do cigarete među usnama

Izvor: B92, 26.Jan.2022, 22:23

Od Bele kuće do Harvarda, od mašnica do cigarete među usnama

Jedinstveni bunt Malie Obame

Malia Obama, najstarija je kćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame već nekoliko puta je viđena kako šeta po Los Anđelesu s cigaretom u ustima i u širokoj, neurednoj odjeći. Porodica Obama se uglavnom drži podalje od javnog života, posebno otkako je početkom 2017. završen Barakov predsednički mandat. Nekoliko meseci nakon što je Malijina porodica napustila Belu kuću, Malia, koja je uzela godinu dana pauze od škole, upisala se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Harvard. Diplomirala je u proleće 2021., a dugo je pokazivala interes za snimanje filmova, piše "Daily Mail".

Navodno je i stažirala na nekoliko poznatih holivudskih filmova. Evidentno je jedino da je slatka mala "prva" američka kćerka, evoluirala u mladu ženu koja ne polaže mnogo na izgled, garderobu, šminku i sveprisutne paparace.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.