Objavljeni detalji o smrti Boba Sageta

Izvor: B92, 11.Jan.2022, 09:32

Objavljeni detalji o smrti Boba Sageta

Komičar i glumac Bob Saget pronađen je mrtav u svom krevetu u luksuznoj hotelskoj sobi na Floridi "bez znakova traume", navodi se u izveštaju šerifove kancelarije objavljenom u ponedeljak.

Nije bilo znakova nasilja, a sama prostorija je bila u redu, "sa predmetima u vlasništvu gospodina Sageta na noćnom stočiću, televizijskom ormariću, ormaru i kupatilu", dodaje se u izveštaju iz kancelarije šerifa okruga Orindž.

Okružna kancelarija sudske medicine saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da je obdukcija obavljena u ponedeljak ujutro.

"U ovom trenutku nema dokaza o upotrebi droga ili nasilnih aktivnosti", napisao je glavni medicinski islednik Džošua Stefani.

Završetak istrage i izveštaj autopsije koji bi otkrili zvaničan uzrok i način smrti očekuju se u narednih 10 do 12 nedelja.

Poznati se oprostili od komičara – Džim Keri uz zajedničku fotografiju: "Veliko srce i divan um"

Sagetova leva ruka bila je preko grudi, a desna naslonjena na krevet kada su bolničari u nedelju stigli u njegovu sobu u Ric Karltonu u Orlandu i proglasili ga mrtvim, navodi se u izveštaju šerifove kancelarije.

Saget je trebalo da se odjavi iz svoje sobe u nedelju, a kada članovi porodice nisu mogli da stupe u kontakt sa njim, kontaktirali su tim za obezbeđenje hotela, koji je poslao radnika obezbeđenja u njegovu sobu, navodi se u izveštaju šerifa.

Kada je radnik Džodi Li Harison ušao u prostoriju, sva svetla su bila ugašena. Pronašao je Sageta na krevetu i hladnog na dodir, rekao je on, navodi se u izveštaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.