POSLE OVOGA SU MONIKA LEVINSKI I BIL KLINTON IMALI SEKS: Objavljen snimak iz Ovalne sobe koji objašnjava mnogo toga! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Okt.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE OVOGA SU MONIKA LEVINSKI I BIL KLINTON IMALI SEKS: Objavljen snimak iz Ovalne sobe koji objašnjava mnogo toga! (VIDEO)

Predsednička biblioteka Vilijema Dž. Klintona objavila je video star preko 20 godina, na kome tadašnji predsednik Bil Klinton daje svoj nedeljeni radio izveštaj, a potom se u Ovalnoj sobi pozdravlja sa okupljenima, među kojima je i Monika Levinski, koja je u to vreme stažirala u Beloj kući.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen do sada neviđeni SNIMAK Bila Klintona i Monike Levinski u Beloj kući (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Okt.2018

Na video snimku starom više od 20 godina, a koji je objavljen ove nedelje vide se akteri nekada velike afere - bivši američki predsednik Bil Klinton i Monika Levinski kako "emotivno" komuniciraju u Beloj kući.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.