Novinar se izvinio Adel, za sve okrivio imejl

Izvor: B92, 28.Nov.2021, 17:50

Novinar se izvinio Adel, za sve okrivio imejl

Australijski novinar koji je neslavno rekao pevačici Adel da nije slušao njen novi album iako je to bio povod za njihov intervju, izvinio se nakon što je primio bujicu negativnih komentara.

Pevačica je napustila intervju nakon što joj je novinar priznao da nije imao pirliku da presluša njen dugo očekivani album.

Novinar Kanala 7 Met Doran pojavio se u jutarnjem programu na kom je rekao da želi da se obrati i izvini zbog situacije.

"Ovo je priča koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izazvala bujicu zlostavljanja i sprdnje iz celog sveta", rekao je on, ali je dodao: "Većinu toga zaslužujem".

Zatim se izvinio Adel i njenim fanovima, rekavši da ju je "uvredio".

"Nikada te ne bih svesno omalovažio time što namerno nisam slušao tvoj rad", direktno se obratio pevačici. "Tako mi je žao."

Met se takođe izvinio Adelinim australijskim obožavateljima i publici Kanala 7 koji bi propustili intervju "zbog njegove greške".

Adel srušila Abbu sa trona

Objasnio je da je, "ruku na srce", propustio imejl u kom mu je izdavačka kuća Soni poslala link do Adelinog novog albuma.

Met je dodao: "To je najvažniji imejl koji sam ikada propustio."

Ugledni novinar je rekao da će intervju biti jedan od "vrhunca njegove karijere", ali je prihvatio da je napravio "strašnu grešku".

Met je otputovao iz Australije u London da intervjuiše pevačicu u okviru ugovora od milion dolara između njegovog kanala, Sony Pictures-a i CBS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.