Izvor: Domino Magazin, 16.Maj.2022, 07:16

Novi telefoni će stizati čak i bez kabla u pakovanju?

E pa sada su stvarno preterali! Izgleda da će proizvođači posle slušalica i punjača izbaciti i kabl za punjenje iz pakovanja novih telefona. Prva kompanija koja je to uradila je Sony i to kod modela Xperia 1 IV. U kutiji ćete tako dobiti – telefon. Nema ni kabla, ni punjača, ni slušalica i naravno ni […] The post Novi telefoni će stizati čak i bez kabla u pakovanju? appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Procureli detalji o iPhone 14

Izvor: Domino Magazin, 16.Maj.2022

Procureli su neki detalji o iPhone 14 modelu. Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavile su se navodne specifikacije po kojima će ovi Apple telefon doći i u ljubičastoj, zelenoj i ružičastoj boji. Nepoznati izvor tvrdi i da će Apple ove godine izbaciti četiri modela – iPhone 14, iPhone 14...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.