Novi detalji veze glumca i umetnice: Želi da provede život sa njom FOTO

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji veze glumca i umetnice: "Želi da provede život sa njom" FOTO

Glumac Kijanu Rivs razočarao je hiljade žena i na crvenom tepihu prošetao sa svojom novom devojkom.

Aleksandra Grant osvojila je srce jednog od najomiljenijih glumaca na svetu, a mnoge je zbunio, ali i oduševio izbor slavnog glumca čije kolege često izlaze sa dvostruko mlađim ženama, manekenkama ili mladim glumicama.

"Kijanu je zaljubljen i želi da provede svoj život sa Aleksandrom. Jako je zahvalan i srećan što je ima u svom životu", kaže izvor blizak paru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kijanu i Aleksandra poznaju se od 2011. godine, a zajedno su od početka ove godine. Ipak, nisu do sada hteli da izlaze u javnost sa svojom vezom, prenosi Index. Zajedno su radili na nekoliko projekata i među njima se, nakon prijateljstva, rodila snažna ljubav.

Aleksandra je umetnica i filantropkinja iz Los Anđelesa koja je imala izložbe svuda po svetu. Poznata je po tome što u svom radu koristi govor i jezik i sarađuje sa piscima u izradi skulptura, fotografija, crteža i video-radova. Tako je upoznala i Kijanu Rivsa, koji pored toga što snima filmove, obožava i poeziju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.