Nova objava sa Klarom razbesnela fanove: Pike sa svojim Kasiom

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 13:20

Nova objava sa Klarom razbesnela fanove: "Pike sa svojim Kasiom"

Nedavno je Đerar Pike objavio zajedničku fotografiju sa svojom devojkom Klarom Čijom Marti i pokrenuo lavinu komentara.

Odnos između Šakire i njenog bivšeg partnera Pikea je, čini se, sve gori i gori.

Fudbaler je privukao pažnju svojom poslednjom objavom sa Klarom, što su mnogi protumačili kao jasno upućenu poruku Šakiri, s obzirom na to da on u javnosti dosad nije iznosio nikakve detalje niti je govorio o njoj, što se za pevačicu ne može reći, ako uzmemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u obzir niz osvetničkih pesama koje je objavila.

Međutim, Pike nije mogao ni da pretpostavi kakav bes će njegova fotografija izazvati kod Šakirinih fanova, koji su odmah počeli da komentarišu objavu.

"Milan i Saša su u Šakirinom timu", "Pike sa svojim Kasiom", samo su neki od komentara koji su preplavili Pikeov Instagram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.