Nina Badrić o ponudi Kevina Kostnera: Ne, hvala, imam dečka VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2021, 13:05

Nina Badrić o ponudi Kevina Kostnera: "Ne, hvala, imam dečka" VIDEO

Govoreći o predstojeća dva koncerta u Beogradu 13. i 14. decembra, Nina Badrić se osvrnula na period kada ju je holivudski glumac Kevin Kostner pozvao na večeru u Monte Karlu.

Naime, pevačica je imala 25 ili 26 godina, a na pitanje kako se to desilo, Nina je rekla: "Tako što sam mu se svidela". Ona je kroz smeh dodala da joj je to "stara rana".

Badrićeva se zatim prisetila svog odgovora kada ju je Kostner pitao da izađu.

"Ne, hvala, imam dečka. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me je pogledao. Tada sam imala dečka u Zagrebu, sa kojim sa prekinula čim sam došla", ispričala je Nina. Na pozitivne komentare na račun njenog izgleda i čestim konstatacija da je hrvatska Monika Beluči ili Dženifer Lopez, pevačica kaže da su takva poređenja preterana.

"Ja sam Nina. One su jedinstvene žene", rekla je Nina Badrić.

Nina Badrić održaće sa Vladom Georgievim dva koncerta u Beogradu, 13. i 14. decembra, a kako kaže, zna da će biti za pamćenje.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.