Nimalo džentlmenski: Tramp ostavio Melaniju da kisne

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nimalo džentlmenski: Tramp ostavio Melaniju da kisne

Američkom predsedniku Donaldu Trampu zamereno je na društvenim mrežama jer je suprugu Melaniju ostavio da kisne.

Kako su fotografije osvanula na Tviteru tako su krenule optužbe na račun Trampa.

Prema kritikama, američki predsednik se nije nimalo poneo džentilmenski prema prvoj dami Amerike. Dok je davao izjave novinarima potpuno je zaboravio na suprugu.

Držao je kišobran i umesto da zaštiti i sebe i svoji suprugu, Tramp je bio očigledno nesvestan da Melanija stoji iza njega sve vreme kisnući.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP BEZ IMALO MANIRA! Predsednik SAD uzeo kišobran i ostavio Melaniju da kisne (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018

Američki predsednik se nedžentlmenski poneo prema svojoj ženi..Američkom predsedniku Donaldu Trampu zamereno je na društvenim mrežama jer je suprugu Melaniju ostavio da kisne...Prema kritikama, američki predsednik se nije nimalo poneo džentilmenski prema prvoj dami Amerike. Dok je davao izjave...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.