Nil Jang i Deril Hana se venčali u tajnosti

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nil Jang i Deril Hana se venčali u tajnosti

Rok legenda Nil Jang i poznata glumica Deril Hana venčali su se u tajnosti proteklog vikenda.

Bluz gitarista Mark Miler je tu informaciju otkrio u postu na svom Fejsbuk profilu, u kome je napisao:

"Čestitam Deril Hani i Marku Mileru njihovo venčanje. Želim im da srećnu i dugovečnu vezu."

Dan posle venčanja, Deril Hana, glumica poznata po ulagama u filmovima "Blejd raner", "Kil Bil" i "Vol Strit", je na svom Instagram profilu postavila fotografiju sove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz prateći komentar:

"Neko nas posmatra... ljubav i samo ljubav".

Njeni pratioci su čestitali glumici u kometarima, prenosi NME.

Prema pisanju britanskog Dejli Mirora, par se venčao u gradiću Ataskadero, u Kaliforniji, posle čega je usledila proslava na jahti Nila Janga nedaleko od ostrva San Huan.

Inače, 57-ogodišnja glumica se zabavlja sa 72-ogodišnjim rokerom već četiri godine, što je usledilo posle Jangovog razvoda od bivše supruge Pegi sa kojom je bio u braku punih 36 godina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Venčali se Nil Jang i Deril Hana, ceremonija u tajnosti

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Muzičar Nil Jang i glumica Deril Hana venčali su se u Kaliforniji prošle nedelje. Venčanje je održano u blizini San Luis Obispa, udaljenog nekoliko sati vožnje od Los Anđelesa, u potpunoj tajnosti kako bi par izbegao znatiženju paparaca...Džoni Mičel i Stiven Stils bili su jedine poznate ličnosti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.