Nike: Povratak u budućnost

Izvor: Domino Magazin, 09.Sep.2011, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nike: Povratak u budućnost

Napravili patike iz kultnog filmskog serijala i to 4 godine pre roka

Nike je stvarno obradovao sve zaljubljenike u naučnu fantastiku, kao i ostale matorce koji su odrasli uz filmove Povratak u budućnost.

Dakle, ova kompanija je napravila najpoznatije nepostojeće patike, model MAG iz 2015. godine prikazan u ovom filmu i to 4 godine pre roka. Kao da im je Mrkonjić direktor.

Pogledajte video iz filma, a onda i promo spot u kome je prikazan novi model koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << će biti napravljen u ograničenoj seriji kako bi podržali fondaciju Michael J. Foxa za borbu protiv parkinsonove bolesti. Upravo on tumači glavnu ulogu u kultnom serijalu.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stižu Nike patike iz filma "Povratak u budućnost"!

Izvor: NaDlanu.com, 09.Sep.2011

Sećate se hit filmskog serijala "Povratak u budućnost" iz osamdesetih sa Majklom Džej Foksom u ulozi Martija Mekflaja? Da! E pa onda se sigurno sećate futurističkih Nike patika koje je on nosio u jednom od "putovanja"...Kompanija Nike je iznenadila sve fanove kako tog sportskog brenda, tako i kultnog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.