Najzad počinje snimanje filma Steve Jobs

Izvor: Domino Magazin, 28.Jan.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najzad počinje snimanje filma Steve Jobs

Michael Fassbender je glavni glumac

Universal Pictures saopštava da je počelo snimanje filma Steve Jobs. Radnja je smeštena u period između lansiranja tri dobro poznata proizvoda i 1998. godine, kad je predstavljen iMac, a film nas vodi iza scene digitalne revolucije i prikazuje nam intimni portret genijalnog čoveka koji se nalazio u njenom epicentru.

Film režira oskarovac Danny Boyle, a scenario je napisao oskarovac Aaron Sorkin na osnovu autorizovane biografije osnivača kompanije Apple.

Michael Fassbender će igrati Jobsa, a pored njega igraju i oskarovka Kate Winslet, kao i Seth Rogen koji glumi Steve Wozniaka. Dakle, sve obećava!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.