Izvor: Domino Magazin, 30.Nov.2023, 11:35

Najslušanije pesme i muzičari 2023. godine su…

Spotify je objavio listu najslušanijih pesama i muzičara 2023. godine. Naravno Taylor Swift je najpopularnija umetnica godine za nama. Swift je ostvarila preko 26.1 milijarde streamova širom sveta od početka godine. Zanimljivo je kako je Bad Bunny posle 3 godine konačno skinut sa prvog mesta. Muzičarka je ove vesti proslavila ispunivši obećanje pa je na […] The post Najslušanije pesme i muzičari 2023. godine su… appeared first on Domino.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Ovo je najpopularnija pesma na platformi Spotify u 2023. godini

Izvor: B92, 30.Nov.2023

Pevačica Tejlor Svift je najslušanija na Spotifaju u 2023. godini...Sviftova je od početka godine premašila 26,1 milijardu strimova širom sveta, svrgnuvši sa trona Bad Bunny-ja, koji je držao titulu poslednje tri godine. Takođe treba napomenuti da je podkast njenog dečka Travisa Kelcea, New...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.