Najgora stvar koju možete reći ženi je...

Izvor: Domino Magazin, 09.Apr.2013, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgora stvar koju možete reći ženi je...

Ovo je nešto što su mnogi naučili na teži način

Ako postoji najgori način da se žena oseti debelom, to je da je pitate kada će se poroditi a da ona uopšte nije trudna.

Tako da je ova izjava: „Kad će beba?“ izglasana u istraživanju za najgoru moguću stvar koju možete reć ženi. Četvrtina od 500 žena u ispitivanju ovo mrzi najviše, a iznenađujući broj muškaraca misli da je ovo pitanje skroz prihvatljivo.

Na drugom mestu najgorih fraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << koje možete reći ženi je: „Da, tvoja guza izgleda poveće,“ gde je 17% žena reklo da je treba izbeći po svaku cenu. Potom, 13% njih ne može da podnese da im partner kaže „Izgledaš umorno“, a 12% mrzi rečenicu, „Smiri se draga“.

Sledeća na listi iritantnih stvari je kad muškarac pita: „Treba li ti pomoć oko parkiranja?“, a prati je, „Sve više ličiš na svoju majku“.

Neke od onih koje su učestvovale u istraživanju su rekle da mrze kada im neko kaže: „Eto, rekao sam ti.“

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.