Nadgrobni spomenik u obliku ajfona; Mislio sam da haluciniram VIDEO

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 13:11

Nadgrobni spomenik u obliku ajfona; "Mislio sam da haluciniram" VIDEO

Groblje iz ruskog grada Ufi završilo je u brojnim medijima, zbog, u najmanju ruku, nesvakidašnjeg nadgrobnog spomenika koji je tamo osvanuo.

Naime, jedan grob je dobio nadgrobni spomenik u obliku mobilnog telefona marke ajfon (iPhone), a porodica ga je postavila za Ritu Šamijevu, koja je smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći 2016. godine.

Naručio ga je Ritin otac Rais.

Kako mediji prenose, Rita je bila devojka koja je obožavala putovanja i često je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlazila u Nemačku kod prijatelja.

Radnik na groblju Nikolaj Jevdokimov izjavio je da je mislio da halucinira kad je video spomenik.

"Odakle se američki pametni telefon pojavio na našem groblju? Ogroman je! Video sam mnogo spomenika, ali ovakvo nešto ne", rekao je.

Iako je "nadgrobni ajfon" postavljen još 2018. godine, o čemu postoji video-prilog, ovih dana je opet postao tema razgovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.