Muž je slučajno upucao, otkrili joj problem sa srcem

Izvor: B92, 29.Dec.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž je slučajno upucao, otkrili joj problem sa srcem

Činjenica da ste upucani je sama po sebi katastrofalna, međutim ranjavanje majke od strane oca za njihovog sina bilo je pravo "božićno čudo" jer je na ovaj način njoj dijagnostikovan problem sa srcem.

Foto: Freedigitalphotos.net

Šarlin Ros (75) pogođena je u vrat kada je njen muž Bojd Ros (77) isprobavao pušku kojom bi terao guske iz svog doma u Ohaju.

Nju su helikopterom prevezli u bolnicu gde su doktori otkrili da je ona patila od aritmije ili nepravilnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rada srca.

Stiv Ros, njen sin, je rekao: "Bez sumnje ovo je blagoslov".

"Metak je samo okrnuo a činjenica da joj je otkriven problem sa srcem koji nije znala da ima je ogromna sreća."

Iako ona nije ranije imala problema sa srcem, od nedavno ona oseća bolove u grudima koje su doktori označili kao aritmiju i ugradili joj pejsmejker, piše Independent.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.