Mtel podržao projekat »Fitnesom do zdravlja« Banjaluka 2015

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2015, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mtel podržao projekat »Fitnesom do zdravlja« Banjaluka 2015

BANJALUKA - Projekat "Fitnesom do zdravlja'' će i ove godine biti u održan Banjaluci, u parku Mladen Stojanović, a svečano otvaranje biće upriličeno 5. juna sa početkom u 18 časova.

''Fitnesom do zdravlja'' će trajati 45 dana, a svi zainteresovani rekreativci i profesionalni sportisti će moći da se okušaju u aerobik disciplinama Aerobik mix, Tae Bo, Zumba, AB shape i Body mix, koje će voditi sedam profesionalnih fitnes trenera.

Kompanija Mtel kao prijatelj sporta >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i kao kompanija koja podržava manifestacije koje promovišu prave vrijednosti, prepoznala je značaj i ovog projekta, te pružila podršku mladim ljudima koji realizuju ovu manifestaciju.

Projekat "Fitnesom do zdravlja" nastao je kao potreba da se popularizuje fitnes kao sport i zdrav način života, te da se ljudima pruži prilika da spoje fitnes i prirodu u organizovanom obliku uz podršku profesionalaca.

Ove godine projekat će biti realizovan po četvrti put i to od 5. juna do 15. jula u parku Mladen Stojanović, svaki dan u večernjem terminu od 19 do 20:30 časova, a svi zainteresovani se mogu prijaviti ukoliko pošalju SMS na broj 065 332 332.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.