Izvor: Domino Magazin, 14.Mar.2024, 14:33

Modna inspiracija: Istraži Guess streetstyle outfite za proleće 2024

U današnjem svetu mode, streetstyle ne samo da odražava individualnost, već i postavlja trendove iz sezone u sezonu. Svaka ulica postaje modna pista, gde se stil i senzibilitet spajaju i tako kreiraju neverovatne modne kombinacije. U dinamičnom okruženju, modni brend Guess ne samo da prati trendove već ih i postavlja, donoseći upečatljive modele koji osvajaju […] The post Modna inspiracija: Istraži Guess streetstyle outfite za proleće 2024 appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

The North Face kolekcija za proleće 2024.

Izvor: Domino Magazin, 15.Mar.2024, 09:30

The North Face kolekcija za proleće 2024. inspirisana je radnom odećom i posebno denimom. Sve dolazi u okviru Urban Exploration serijala, koji uspešno povezuje outdoor stvari i gradski stil. U suštini, linija nudi odeću za ljubitelje urbane džungle i The North Face brenda. Tu su i izdržljivi materijali...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.