Mister Bin će po treći put postati otac

Izvor: B92, 12.Nov.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mister Bin" će po treći put postati otac

Rouan Atkinson postaće otac po treći put u 63. godini života.

Zvezda serije i filmova "Mister Bin" čeka prinovu sa svojom devojkom Luiz Ford (33), koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja.

Atkinson već ima dvoje odrasle dece - Bena (23) i Lili (21) iz prethodnog braka.

Atkinson je 24 godine bio u braku sa šminkerkom televizije BBC Sunetrom Sestri (55), ali su se 2014. pojavile glasine da je pronašao novu ljubav. Na kraju se ispostavilo da je reč o Luizi Ford, glumici koju je upoznao igrajući u predstavi "Quartermaine's Terms" 2013.

S njom je počeo da živi samo nekoliko nedelja nakon razvoda od Sunetre.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sedmoj deceniji života: Mister Bin postaće tata po treći put

Izvor: Story, 12.Nov.2017

Popularni Mister Bin, kako pišu britanski mediji, postaće po treći put otac! Glumac Roven Atkinson (62) po svoj prilici postaće otac veoma uskoro, jer je njegova devojka Lusi Ford (33) u devetom mesecu. Објава коју дели Promiflash (@promiflash) дана 12. Нов 2017. у 1:46 PST...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.