Mikser Design Food u prazničnom izdanju 22. decembra u Mikser kući

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jan.2013, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikser Design Food u prazničnom izdanju 22. decembra u Mikser kući

Specijalno, praznično izdanje Mikser Design Fodd održaće se u subotu, 22. decembra od 12 do 20 h, u Miksr kući.Dizajniranu hranu, pića i delikatese, kao i dizajnerske komade za serviranje i degustaciju, proizvode inspirisane hranom i sve one mirise i ukuse koji podsećaju na praznike posetioci će moći da nađu ovog vikenda.

MDF će okupiti selekciju od 40 izlagača iz industrije hrane i vina, koji se izdvajaju ne samo dobro dizajniranim proizvodima nego autentičnim, kvalitetnim proizvodima, pristupom i ljubavlju prema svom poslu koji ih svrstavaju u posebnu kategoriju. Pored izlagača hrane i vina, posetioci će moći da nađu egzotične vrste ulja i pribor za kuhinju kao i orginalne poklone za predstojeće praznike.Na Mikser Design Food programu uživo, predstaviće se kompanija "Zlariborac", koja miksuje tradicionalno sa modernim, restoran "Holesterol" sa srpskim hard core svadbarskim kupusom, restoran "Od usta do usta", koji će održati malu radionicu za pravljenje punjene paste, kao i specijalni gosti iz Splita, "Figa food bar", koji će u Mikser House doneti dah mediterana.Posetioci će moći da uživaju i izložbama fotografija Dragane Đorović i Male Iv, a dobitnike nagrade za najbolji dizajn pakovanja predstaviće "Packtivity".

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.