Merilin i Šanel 5: Ovako je nastala legenda

Izvor: B92, 02.Nov.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merilin i Šanel 5: Ovako je nastala legenda

Kada su je upitali u čemu spava, Merili Monro je svojevremeno novinarima rekla da u krevet ide samo sa nekoliko kapi parfema Šanel 5 (Chanel No5). I tako je nastala legenda...

Bila je to najbolja reklama za pomenuti parfem modne kuće Šanel, koji je nakon njene izjave ubrzo postao najprodavaniji parfem ikada. Legenda o ovom parfemu osmišljavana je potom iz godine u godinu, precizno baš poput mirisne note po kojoj je prepoznatljiv.

Tako su proteklih godina ovaj parfem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reklamirale neke od najvećih holivudskih zvezda, a neobičnu počast dobio je i glumac Bred Pit kao jedini muškarac koji je bio zaštitno lice Šanela 5.

PROČITAJTE: Koliko je cveća potrebno za jedan parfem Šanel 5

Posebno će ostati upamćena filmski magična reklama sa Nikol Kidman, u režiji Baza Lurmana, svojevremeno uvrštena u Ginisovu knjigu rekorda kao tada najskuplja televizijska reklama.

Sada je došlo vreme da se legenda vrati svojim počecima i da se Šanel 5 i Merilin Monro ponovo sretnu.

Kompanija Šanel predstavila je krajem oktobra novu reklamnu kampanju za svoj parfem, u kojoj je glavna zvezda upravo Merilin Monro. Trideset sekundi video-zapisa prati arhivska ispovest najslavnije plavuše Holivuda koja objašnjava zašto je toliko vezana za ovaj parfem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Merilin i Šanel 5: Ovako je nastala legenda

Izvor: B92, 02.Nov.2013

Kada su je upitali u čemu spava, Merili Monro je svojevremeno novinarima rekla da u krevet ide samo sa nekoliko kapi parfema Šanel 5 (Chanel No5). I tako je nastala legenda....Bila je to najbolja reklama za pomenuti parfem modne kuće Šanel, koji je nakon njene izjave ubrzo postao najprodavaniji parfem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.